جستجو
۱۳۹۵/۳/۲۴ دوشنبه
(0)
(0)
طرز تهیه کاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان
طرز تهیه کاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان

کاچی چهارمغز یک دسر بسیار مقوی و گرم و آرام بخش مناسب ماه رمضان


مواد لازم برای کاچی چهارمغز :

 نبات خرد شده دو پیمانه
 آرد دو پیمانه
 هل ساییده یک قاشق
عسلدو سوم پیمانه
کره150 گرم
زعفران ساییدهبه میزان لازم
گلابیک سوم پیمانه
گل گاوزبان دم کردهیک لیوان
* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شدهیک پیمانه


* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده، نسبت فندق به بقیه مغزها نصف باشه


طرز تهیه کاچی چهارمغز برای افطار :
نبات را با 6 پیمانه آب و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می کنیم.


آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود بعد کره به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و خوب آن ها را با هم یک دست می کنیم بعد پودر هل را اضافه کرده و هم زده حالا نوبت اضافه کردن شربت می شود.

 

همین طور که با حرارت کم روی اجاق هست مرتب هم می زنیم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می کنیم و می ریزیم داخل ظرف و هم می زنیم تا مواد کمی خودش را بگیرد حالا مغزها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به روغن بیفتد.
 

منبع: بیتوته

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
logo-samandehi    
طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب - فروشگاه ساز اینترنتیطراحی شده توسط شرکت طراحی سایت و سایت ساز آنلاین یوتاب - فروشگاه ساز اینترنتی
ما را دنبال کنید